mediaszolgalat-makeup

Médiaszolgálat

Technikusaink kezében évente legalább 1670 lebonyolított adás tapasztalata halmozódik fel. Vezető sminkmesterünk táskájában közel 9 millió forit értékű professzionális alapanyag lapul. Művészeti terveink 7 év alatt számtalan produkció sikerét biztosították már.

Elkölezettségünk a sikeres műsorgyártás támogatásához megkérdőjelezhetetlen. Hozzáértésünk, tapasztalataink és referenciáink segítségével az élen járunk a sikeres adáslebonyolításában.

artrent-studio-kellekek

Art-rent

Korhű berendezési tárgyainkkal berendezett díszletek között bármelyik színész egy pillanat alatt éli bele magát a szerepébe. Lehet színházi díszlet vagy kosztümös film forgatása, az egész produkciót elrepítjük az időben a reneszánsztól az art décoig.

Bármelyik kort megelevenítjük, a legapróbb részletekig és igazán kifinomult ízlésvilággal. Antik enteriőr üzletágunk hozzáértése már számos sikeres produkcióban bizonyított. Mert minden forgatást, minden előadást picit a magunkénak is tekintünk.

energia-es-ertekesitesi-szaktanacsadas

Energetika és elektromobilitás szaktanácsadás

Az állandó innovációt és magas minőséget követelő partnerállományunk neves taggal a Műszaki Egyetem személyében. Korszerűsítési tanácsadással segítünk a legoptimálisabb rendszer kiválasztásában. Az optimális rendszer telepítéséről és karbantartásáról mérnökeink és tapasztalt kivitelezőink gondoskodnak.

e-auto-kolcsonzo

E-rent

A jövőt adjuk bérbe. Autóink egyedi megjelenést, stílusos, de hangtalan belépőt kölcsönöznek bárkinek. Az ingyenes parkolás és töltés már csak a koktélcseresznye a hab tetején.

KIA Sole EV és Nissan Leaf elektromos autóink a jövő vezetési élményét nyújtják, egy elismerő pillantásokkal kikövezett úton. Mert minden forgatást, minden előadást picit a magunkénak is tekintünk.

barber-shop

Corvin Barber

Az igazán exluzív borbély szalon, a város egyik legforgalmasabb sétálóutcájában.

A magas színvonal már a belépéskor érződik és a finom kávé vagy egy jéghideg minőségi whisky csak emeli a tétet. Mire itt a vendég a borbély székébe ül, már semmi kétség, itt szakértő kezek közé kerül.

A tökéletes megjelenésen túl, a férfiasság valódi érzésével távozni a szalonból. Mit kívánhatna még egy férfi egy Barber Shoptól?