Cégtörténet

A 2011-ben alapítottuk meg az Olim Central Zrt. –t, szem előtt tartva azt a célt, hogy széles körű szolgáltatásainkkal partnereinknek a legjobbat nyújtsuk. Az elmúlt években figyelve a piaci igényeket, dinamikusan fejlesztettük szolgáltatásainkat.

Legjelentősebb árbevételünket a 2012-ben felvásárolt NNS-Tech Kft kulturális médiaszolgáltatások (film, video és televízióműsor-gyártás) generálja, amelyet az antik enteriőr szolgáltatások, majd a 2016-ban elindított elektromobilitással kapcsolatos szolgáltatások üzletága követ. Tevékenységünk 2018-ban kiegészült egy a WestEnd City Centerben helyet kapó fodrászüzlettel is.

Az elmúlt időszak folyamatos növekedése és sikerei alátámasztják cégfilozófiánkat, miszerint a piaci visszajelzéseket figyelembe véve, képzett fiatal csapatunknak, hosszú távú együttműködéseinknek és innovatív szemléletünknek köszönhetjük sikereinket.

A 2016-ban létesített 95%-os kihasználtsággal üzemelő új és folyamatosan bővülő üzletágunk az elektromos gépjárművek rövid, illetve hosszútávra történő bérbeadásával foglalkozik (www.e-rent.hu).

A CAM Consulting Kft.-vel együttműködve kitűzött közös célunk, hogy a közösen alapított Green Mobility Management Kft. cég, 3-4 éven belül, hazánk meghatározó elektrommobilitással kapcsolatos tényezőjévé váljon.

Menedzsment tagjai

Pirisa Richárd

A vállalkozás többségi tulajdonosa és egyben ügyvezetője. Feladata a stratégia alkotás, üzletfejlesztés és a vállalkozás operatív irányítása.

Pirisa Róbert Norbert, vezérigazgató

Feladata az új vevők és piacok felkutatása, és a vállalkozás operatív irányítás.

Pécsi Anikó, divizóvezető

Make up ágazat felelős vezető, koordináló és fejlesztő vezetésen túl a tevékenység arca.

Kevereschan András, divizióvezető

Adáslebonyolítás, televíziós műsorkészítés, divizió összefogása és vezetése, kihelyezett kollégák kordinálása, illetve beosztása.

Borhegyi Gábor, Hr igazgató

A vállalkozás megalakulása óta a csapat tagja. Feladata a humán erőforrásokkal kapcsolatos tevékenységek koordinálása, gépjárművekkel kapcsolatos beszerzések bonyolítása és az értékesítés támogatása.

Pirisa Gyula, gazdasági igazgató

Feladata az új vevők és piacok felkutatása, ágazatok lehetőségek építése iránymutatás, kialakítás strukturálás. Antik, enteriőr szolgáltatások és adásvétel bérbeadás.

Veér Bertalan

Előadóművészeti tevékenységeink atya egyben kordinálló és építő vezetője és szerves alkotóeleme. Hangosítás, színpadi tervek, próbák és előadások művészeti vezetése.